Komoditní burza

 

ipo-header[1]JUDr. Martin Svatoš, Ph.D. byl zvolen členem předsednictva Rozhodčího soudu při  Českomoravské komoditní burze Kladno. Předsedou Rozhodčího soudu byl zvolen JUDr. Vít Horáček, Ph.D.

Rozhodčí soud při  Českomoravské komoditní burze Kladno je jedním ze dvou zákonem zřízených rozhodčích soudů v České republice.  Byl založen k 1. lednu 1996 Českomoravskou komoditní burzou Kladno na základě ustanovení zákona č. 216/1994 Sb., o rozhodčím řízení a o výkonu rozhodčích nálezů a § 28 zákona č. 229/1992 Sb., o komoditních burzách, ve znění pozdějších změn.

O ČMKBK:

Českomoravská komoditní burza Kladno působí dvě desítky let jako organizátor burzovních trhů s energetickými, průmyslovými a agrárními komoditami v České republice. Je centrálním tržním místem pro obchodování dodávek elektřiny a zemního plynu pro konečné zákazníky a významným tržním místem pro obchodování dříví. Využitím svého obchodního systému založeného na burzovních pravidlech, uzancích a algoritmech burza generuje bezpečné prostředí pro organizované obchodování komodit v České republice.

Více informací zde.

Snímek obrazovky 2017-04-19 v 14.58.10